O nama

Šakić d.o.o. – drvoprerađivačka industrija

Od samog početka, naša misija je bila stvarati vrhunske drvoprerađivačke proizvode koji zadovoljavaju najviše svjetske standarde. Naša posvećenost kvaliteti, inovacijama i tehnološkom napretku omogućila nam je da postanemo jedan od lidera u ovoj industriji.

Naš vrhunski drveni ugalj; roštiljski i restoranski jamče neusporedivu čaroliju vatre. Pružamo vam jedinstveno iskustvo pripreme hrane s našim posebno pripremljenim ugljem za roštilj, koji nudi brzo paljenje, visoke i dugotrajne temperature. Naš restoranski ugalj zadovoljava najviše standarde ugostiteljske industrije i pruža optimalne uvjete za pripremu najfinijih jela koja će oduševiti vaše goste.

Ponosno predstavljamo naš visokokvalitetni Ugljeni briket, koji svojom jakom i ujednačenom vatrom osigurava savršenu pećnicu u vašem domu ili industrijskom postrojenju. S visokim postotkom karbona i niskim postotkom pepela i vlage, naš ugljeni briket predstavlja nezamjenjiv izvor energije za vaše potrebe. Uz brojne druge proizvode, kao što su ogrjevno drvo, drvo za potpalu i drveni briketi visoke kalorične moći, pružamo vam cjelovito rješenje za vaše potrebe grijanja i pečenja.

Upoznajte vrhunsku kvalitetu

Naša reputacija temelji se na dosljednoj kvaliteti, profesionalnosti i pouzdanosti. Suradnja s nama znači suradnju s partnerom koji razumije vaše poslovne ciljeve i koji se uvijek trudi pružiti najbolje moguće proizvode i usluge. Naš stručni tim uvijek je spreman odgovoriti na vaše zahtjeve i prilagoditi se vašim specifičnim potrebama.

Kroz dugogodišnje iskustvo, izgradili smo snažne međunarodne partnerske odnose i osigurali glatku dostavu naših proizvoda diljem Europske Unije. Naša globalna prisutnost omogućuje nam da budemo vaš pouzdan partner bez obzira na vašu lokaciju.

Uz Šakić d.o.o., naša posvećenost kvaliteti i okolišu ide ruku pod ruku. Nismo samo dobavljači vrhunskih drvoprerađivačkih proizvoda, već i predani zaštiti okoliša i održivom gazdovanju šumama. Razumijemo duboki značaj šuma kao pluća Zemlje te smo usmjerili svoje napore na osiguravanje dugotrajnosti ovih prirodnih resursa za buduće generacije.

Naša proizvodnja drvenog uglja odvija se s nultom emisijom plinova. Naše moderno opremljene peći osiguravaju da proces proizvodnje bude ekološki prihvatljiv, štedeći resurse i minimizirajući utjecaj na okoliš. Ovo nam omogućuje da pružamo visokokvalitetne proizvode koji vas griju sa sviješću da doprinosite očuvanju prirode.